ErikoisReinot 2018-04-24T16:42:38+00:00

ErikoisReinot

Suomalaisena käsityönä valmistetut, logolliset Reinot ovat mitä parhain yritysviestinnän väline. Urheiluseurat, yhteisöt tai mitkä vaan porukat voivat teettää omat spesiaalit Reinot!

Oma logo voidaan tehdä suoraan kankaaseen brodeerattuna tai painettuna/kudottuna irtomerkkinä asiakkaan tarpeen mukaan. Tuotteen hinta määräytyy tilattavan parimäärän ja logon tai tekstien vaativuuden mukaan ja lasketaan jokaiseen tilaukseen erikseen.

Valittavissa olevia kuoseja ja värejä on runsaasti, mutta saatavuus vaihtelee. Esimerkkejä löytyy perustuotteistamme. Reino-kankaat teetetään suurissa erissä, joten oman kuosin/värin teettäminen on mahdollista vain isommissa tilauksissa.

Teemme räätälöidyn mallin ja tarjouksen, kun toimitat nämä tiedot:

  • Tilattava parimäärä ja kenkien koot (tai arvio näistä)
  • Haluamasi kuosi/väri ja muut tuotteeseen toivotut asiat
  • Logo PDF- tai JPG-kuvana tai www-linkki

laita viesti osoitteeseen: asiakaspalvelu@reinokauppa.fi

Teemme tarjouksen, sekä toimitamme visiokuvan valmiista tuotteesta ja brodeerausmallin hyväksyttäväksi ennen tuotannon aloittamista. Toimitusaika on 3-4 viikkoa ja vahvistetaan aina tilauskohtaisesti.

Saatavilla olevat koot ovat aikuisille 34-48 ja lapsille 22-33, sekä ensikenkä 20. Kannattaa huomioida, että Reinon lesti on suomalaisen reilu.