Toimitusehdot 2018-04-23T12:18:06+00:00

Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkopankin tai luottokortin kautta, sekä laskulla. PayByBill- ja Collector-laskut tulevat tilauksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Lasku lähetetään sähköpostilla tilauksella antamaasi osoitteeseen.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät
https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.


Toimitusmaksu

Toimitamme tuotteet Suomessa valinnan mukaan joko postitse tai SmartPOST –automaattiin. Toimitusmaksu on 7,90 euroa per lähetys, Ahvenanmaalle 11,90 euroa per lähetys. Jos tilaussumma on vähintään 150,00 euroa, emme veloita toimituskuluja. Emme lähetä tuotteita postiennakolla.

Kun haluat tilata tuotteita ulkomaille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@reinokauppa.fi

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tilauksen saapumisesta. Poikkeuksena ovat tuunattavat OmaReinot, joiden valmistumisaika on maksimissaan 2½-3 viikkoa ja lisäksi postinkuljetuksen vaatima aika. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä antamiesi yhteystietojen avulla. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Jos haluat lähetyksen muualle kuin Suomeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@reinokauppa.fi. Näihin toimituksiin lisätään lähetyskulut sen mukaan, mihin lähetys toivotaan. EU:n ulkopuolelle emme valitettavasti voi toimittaa lähetyksiä.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena Suomessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Asiakkaan ohjeiden mukaan tuunattuja OmaReinoja emme vaihda, ellei tuotteessa ole virhettä. Palautus tapahtuu Paytrailin kautta 30 vrk:n sisällä tuotepalautuksen saapumisesta.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Jos maksoit verkkopankissa, Paytrail pyytää tilinumeroasi sähköpostilla maksun palautusta varten.

Asiakaspalautus

Lähetä vaihdettava tai palautettava tuote asiakaspalautuksena postitse alla olevaan osoitteeseen.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus
Roavvoaivi Oy
Kerantie 19
81720 Lieksa
Finland